Om oss

Printoz är ett av Sveriges ledande företag inom profilkläder och profilprodukter, vår mångåriga erfarenhet som helhetsleverantör gör oss till mångsidiga specialister som både ser och tillgodoser er, våra kunders, behov. Vare sig det gäller en mindre order av t-shirts eller ett större heltäckande behov av full profilering med kläder, produkter, skyltning med mera för ert företag.

Vi kan i och med egna logistik och e-handelslösningar sköta ert behov av profil helt flytande även i större skala, kontakta oss redan idag för att höra hur vi kan hjälpa er!

Sortimentet

På vår hemsida finner ni ett gigantiskt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer för att kunna tillhandahålla profil i alla prisklasser och alltid i högsta kvalité!

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Korta fakta

Bolagsnamn
Aspholmen Promotion AB
Org.nummer
556512-0028
Telefonnummer
08-40028088
E-postadress
kontakt@printoz.se