Presentartiklar - över 0 produkter!

Sveriges största sortiment inom presentartiklar!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Populära avdelningar

Köket

Snygga köksprodukter - perfekt att dela ut till kunder och anställda!

Plädar

Härliga plädar - perfekta inför vargavintern!

Inredning

Dela ut snygga inredningsartiklar till extra bra kunder och anställda för att visa uppskattning!

Paraplyer

Paraplyer med tryck är en fantastisk produkt att dela ut, få med er logo i snyggt tryck!

Ljus

En snygg och enkel produkt att dela ut till kunder och anställda.

Designpennor

Snygga pennor i exklusiv design!

KOSTA BODA

Sök genom vårt stora utbud av KOSTA BODA för att hitta gåvor till era anställda och kunder!

Vin & Bar

Stort sortiment av snygg bar & vin utrustning!

Sagaform

Sök i vårt sortiment av fantastiska Sagaform produkter!

Matgåvor

Matgåvor till era kunder och anställda!

Orrefors

Handla Orreforsprodukter och dela ut till uppskattade anställda och kunder.

Reklamgodis & Choklad

En fantastisk produkt att dela ut till kunder och anställda vid speciella tillfällen så som jul och påsk!Presentartiklar

Presentartiklar - Stärk ert varumärke gentemot era kunder med nyttiga och snygga produkter! Presentartiklar är ett utmärkt sätt att öka lojaliteten till er hos era kunder, en present både stärker banden och fungerar som en reminder när kund ska ta köpbeslut framöver. En väl uttänkt presentartikel kan ibland vara skillnaden mellan att kund lägger order hos er eller går till en konkurrent!

Vi har ett av Sveriges bredaste sortiment av presentartiklar och håller marknadsledande priser på alla våra produkter - handla idag med både snabb leverans och bäst pris på vårt stora urval! Allt ifrån exklusiva glasartiklar från KOSTA BODA och Orrefors till god choklad - Vi har allt!

Vi har även köksprodukter och inredning från starka varumärken så som Sagaform, ett brett sortiment att välja ur garanterar att ni kan hitta exakt rätt produkt till era mottagare vilken nisch ni än söker. Använd vår avancerade sökfunktion eller bläddra igenom menyn för att hitta rätt. Finner ni ej exakt det ni söker? Kontakta oss direkt på mail eller telefon redan idag så hjälper vi er att ta fram den perfekta presentartikeln för er!

Presentartiklar i alla olika prisklasser - Söker ni en exklusiv gåva till era närmaste anställda eller en billigare present att dela ut i stor skala? Inga problem! Vi har presenter för alla olika budgetar, från snygga och lite billigare pennor till exklusiv glaskonst från KOSTA BODA. Är ni på jakt efter något speciellt men inte har tid att söka reda på produkten själv ur vårt sortiment? Hör med oss direkt så tar vi fram passande alternativ.

Unika Presentartiklar till fantastiska priser!

Klicka på någon av våra varumärken för att se alla fantastiska produkter som erbjuds. Har du några frågor kan du alltid kontakta oss.


Presentariklar - er chans att sticka ut från mängden!

Det blir svårare och svårare att bli top of mind i en värld där konkurrensen i alla branscher tätnar. För att sticka ut behöver man inte bara producera och leverera till kund, man behöver ha en personlig kontakt av något slag! En presentartikel är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att stärka banden och lojaliteten till era kunder. Med en enkel gåva får man ett försprång på sina konkurrenter!