Företagspresenter - hela 0 produkter

Sveriges största sortiment av Företagspresenter! 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Populära kategorierFöretagspresenter - Stärk era relationer!

Företagspresenter är ett perfekt sätt att stärka ert varumärke och banden till era kunder och anställda. Ge bort en fin gåva vid passande tillfällen - Vi har ett av Sveriges största sortiment till fantastiska priser!

Företagspresenter är ett enkelt sätt att knyta starkare relationer, både till kunder och till anställda. Välj gåvor och presenter som passar tillfälle och mottagare, vi har ett stort sortiment just för att ni ska kunna anpassa era gåvor efter respektive mottagare som är i åtanke. Kontakta oss om ni vill ha tips och råd!

Vi har företagspresenter från alla olika nischer, från kök och hem till sport och teknik. Kolla in vårt sortiment på hemsidan eller hör av er direkt till oss redan idag för tips och råd - tillsammans kan vi ta fram den perfekta företagspresenten till er!

Vi strävar alltid efter att hålla absolut lägsta pris på alla våra varor, finner ni en vara som finns till bättre pris någon annanstans? Kontakta oss direkt så matchar och sänker vi det priset. Våra företagsgåvor ska vara till landets bästa priser!

Är ni i tidsnöd? Inga problem! Vi har stor vana av företagsgåvor och snabb leverans när det behövs. Kontakta oss för att se vilka företagspresenter som går att ordna fram med kort varsel - ibland så fort som på 24 timmar från och med order!

Önskar ni en unikt producerad företagspresent att dela ut? Hör med oss, vi har stor vana av att specialproducera unika produkter, lite större kvantiteter krävs och något längre leveranstid, men ni kan då få era helt unika produkter även designmässigt! Kontakta oss med er idé eller om ni vill att vi hjälper till även med den fasen!

Presenter till kollegor och samarbetspartners! Att ge bort gåvor inom den privata sektorn är ett bra sätt att stärka band med kunder och anställda och samtidigt förgylla deras vardag. Det kan vara så enkelt som att samla mappar, avtal och dokument från ett möte i en tygkasse med ert tryck, men det kan även vara så exklusivt som att ge bort graverade högtalare.

Det vanligaste är naturligtvis att sätta sin egen logotyp på gåvan, men i enskilda fall kan det vara fördelaktigt att även inkludera mottagarens logotyp. I exemplet ovan, med gravyr på högtalare skulle vi rekommendera att mottagaren får sin logotyp graverad synligt och centralt men att er logotyp trycks på mer diskret, kanske där kablarna kopplas in?

Julgåvor & kaffemuggar
Företagsgåvor används ofta för att fira och tacka för ett gott samarbete, och sker ofta i form av dryck och godsaker. I synnerhet kring Jul är företagsgåvor populära, eftersom det innebär att bra tillfälle att tacka för det gångna året samtidigt som man ger en Julgåva. Två flugor i en smäll helt enkelt, och både godis och lite finare julmust är vanliga gåvor. Tyvärr så är det sällan man kommer ihåg vem som gav dessa gåvor då godiset är uppätet och musten är drucken.

Dom bästa gåvorna är dom man kan använda långt efter att kalaset tagit slut och alla gäster gått hem. Har ni ex. någon samarbetspartner som inte har egna muggar? På nästan varenda förening, företag och verksamhet så dricker man kaffe. Det finns få gåvor som är så praktiska och universella som muggar så detta är en bra start om det är första gången ni ska ge bort en gåva.

Andra gåvor som gör vardagen lite lättare är pennor, vattenflaskor och paraplyer. Pennor må kännas som en lite enklare gåva, men hur ofta får man inte slut på pennor? Gåvor handlar om så mycket mer än det materiella. Ibland är tiden man spenderat den största gåvan, då många gåvor handlar om att fixa något som man vet att mottagaren aldrig skulle hinna med själv. Att ge bort en rejäl bunt pennor med er logotyp är ett lätt sätt för att era mottagare att komma ihåg er.

Pennor, likt dom andra produkterna vi nämnt ovan är produkter man använder regelbundet. Pennor har dessutom en tendens att försvinna ganska snabbt. Detta bör verkligen vara målet när ni väljer ut företagsgåvor: att få era mottagare att använda gåvan varje dag. En riktigt bra gåva används under många år och blir en del av mottagarens vardag, så se detta som en riktigt prisvärd marknadsföring.

Företagspresenter - en unik möjlighet att stärka era band!

Klikk på et av varemerkene våre for å se alle de fantastiske produktene som tilbys. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål.


Företagspresenter som gör vardagen lite lättare!

Syftet med företagsgåvor är sällan att omedelbart uppmana till en order, utan att uppehålla och förbättra er relation. Dom brukar användas för att se till att mottagaren kommer ihåg er och inte googlar när dom ska hitta ett företag att lägga en order hos. En bra och regelbunden relation är ofta det som skapar återkommande kunder, och företagsgåvor är ett bra sätt att hjälpa en affärsmässig relation på traven. Ibland så spelar det ingen roll om ni är billigast och bäst, era kunder måste ju veta att ni finns!

Förutom att gåvan helst ska vara praktisk så kan vi rekommendera att välja ut en lite exklusivare gåva. Det innebär inte att den behöver vara jättedyr, men att den helt enkelt har det lilla extra utöver det vanliga. Anledningen till detta är enkel. Ni vill inte ge dom något dom redan har, eller lätt kan skaffa i detaljhandeln. Genom att ge bort en vanlig produkt som har en lite unik eller rolig funktion så ökar chansen att era mottagare behåller dom markant. Om den är riktigt bra så kommer dom till er om och frågar om nya, eftersom gåvan helt enkelt är så bra!


Företagspresenter