Giveaways - hela 0 produkter!

Sveriges största sortiment av giveaways!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Populära kategorierGiveaways med tryck

Giveaways med tryck - ett perfekt sätt för er att stärka ert varumärke! Dela ut nyttiga produkter med er logo och ert budskap till kunder och besökare och stärk deras lojalitet!

Vi har allt ifrån reklampennor och muggar till nyckelband - allt till fantastiska priser! Kolla in vårt gigantiska sortiment eller hör med oss direkt i en förfrågan för att få tips och råd så kan vi i samförstånd ta fram den perfekta produkten för er!

Giveaways passar perfekt på mässor, varför inte dela ut lite snygga reklampennor eller kanske en hel goodie bag med nyttiga prylar levererat i en tygpåse med ert tryck på? Anpassa era giveaways efter tillfälle och möjlighet!

Giveaways är ett enkelt sätt att visa era besökare och kunder omtanke, en enkel och billig gåva kan i många fall stärka deras band mångfaldigat och i långa loppet vara skillnaden mellan en trogen kund och en som fortsätter att kolla efter nya leverantörer - handla redan idag och stärk er kundlojalitet!

Vi kan erbjuda alla sorters giveaways - allt ifrån de klassiska storsäljarna så som muggar, pennor och tygpåsar till mer unika produktlösningar specialdesignade och producerade direkt i Asien. Vi kan erbjuda er alla olika lösningar allt för att det ska passa eran verksamhet!

Önskar ni en unik webbshop med enbart era giveaways inlagda där era anställda enkelt kan beställa? Inga problem, vi lagerhåller och distribuerar era giveaways över hela landet i er specialbyggda shop!

Giveaways
Sveriges bästa sortiment, priser och lång erfarenhet av Giveaways!
Marknadsför ert företag genom snygga produkter med er logo som ni kan dela ut till kunder och anställda.

Printoz - Din helhetsleverantör
På den här sidan har vi samlat produkter som passar perfekt som giveaways på exempelvis mässor, events eller i reception. Dessa delas med fördel ut både när ni besöker kunder eller i utskick av leveranser. Vi har det mesta i produktväg för att ni ska kunna anpassa era produkter för just er kundgrupp och bransch. Dessa produkter är ett lätt sätt att visa era kunder eller medlemmar omtanke med en enkel gåva. Vi hjälper er gärna med att välja ut en produkt som mottagaren verkligen uppskattar!

Giveaways med tryck
Giveaways - små gåvor. Vanliga exempel är pennor, tygpåsar, vattenflaskor och nyckelband. Har du någonsin varit på en mässa har du antagligen tagit emot några av dessa. Tanken bakom giveaways är lika enkel som den är genial: få mottagarna att själva vilja göra reklam. Vi vet alla att det är svårt att sprida sitt varumärke.

Alla företag, föreningar och organisation kämpar om att få nya medlemmar, kunder eller sympatisörer. I en värld där det är otroligt svårt att få folk att lyssna på ens budskap är det absolut lättaste sättet att göra reklam genom att få folk att frivilligt sprida ditt varumärke. Få folk att tycka om er så mycket att dom pratar om er och diskuterar eran verksamhet med folk dom träffar.

Detta lyckas traditionell reklam inte med eftersom reklam är i vägen. Reklam stör och reklam är jobbigt. Med den problematiken står giveaways ut som ett skinande exempel. Giveways är oftast något praktiskt. Någon pryl som är tänkt att användas i mottagarens vardag och göra dagen lite lättare.

Det unika med giveaways är inte bara att det ofta är något som mottagaren kan använda, utan även att det är långvarig reklam. Vissa produkter används regelbundet i många år och produkten (samt ert budskap) hinner under denna tid ses av hundratals personer.

Unike produkter til fantastiske priser

Klikk på et av varemerkene våre for å se alle de fantastiske produktene som tilbys. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål.


Giveaways - en stor möjlighet!

I ett hårdare affärsklimat med stor konkurrens blir små marginaler avgörande. Det räcker inte endast med att synas, du måste älskas och därför även välja rätt produkter för din marknadsföring! Handla era Giveaways av oss på Printoz för att garanterat få en fantastisk produkt till absolut bästa möjliga pris!

Bra reklam!
Såklart slår inte givaways ut alla andra reklamformer. Ska du öppna en ny butik, eller vill locka folk till något event är inte dessa produkter den rätta metoden. Giveaways är långsiktigt. Målet är sällan att informera om en enskild produkt eller händelse. Målet är att långsiktigt exponera så många personer som möjligt för ditt varumärke så att ditt varumärke sakta men säkert fastnar i folks huvuden.

Även om vi lever i en tid där man kan enkelt kan jämföra priser, kvalité och service så hjälper det inte alltid att vara bäst. Vi väljer ofta första bästa alternativet - det som dyker upp i huvudet. Det är alltså ibland viktigare att kännas till än att vara bäst. Det finns ingen dålig reklam, eller hur går uttrycket?

Vi kan hjälpa er att stärka ert varumärke med giveaways i världsklass. Dessa gåvor är ett bra sätt att sprida ert varumärke på, och det passar både små och stora företag. Era inköp anpassas lätt efter bransch, budget och tänkta mottagare. Med våra många år inom branschen kan vi intyga att giveways är ett väldigt effektivt sätt väcka intresse för ert budskap. Det är effektivare än både TV-reklam och tidningsannonser sätt till kostnad per exponering.

Effekten blir som allra störst när man kan anpassa sina gåva efter sina mottagare och dessutom ge dom något som kan lösa ett litet vardagsproblem!

Årstider & priser
Giveaways kan vara samma året runt, som exempelvis muggar, väskor och köksredskap men det kan vara populära säsongsgåvor såsom kylväskor, badbollar eller vinterjackor. Ska ni ha ett event under en sommar kanske ni passar på att köpa in snygga filtar, grillredskap och kepsar?

Dom kan även varieras beroende på vad man ska använda dom till. Dom billigare produkterna passar bäst när ni ska dela ut dom till höger och vänster för att sprida ert varumärke, men dom dyrare gåvorna kan med fördel behandlas ganska försiktigt. Det kan vara ett fint pris i en tävling, gåvor till bästa kollegan eller ett tack till en kund för ett långt samarbete.

Ni skulle kunna ha olika kategorier eller nivåer av gåvor som ni ger ut. Det mesta kända exemplet på detta är väl IKEA-påsarna, där lånepåsarna skiljer sig i färg jämfört med påsarna man köper. Om ni är ett företag skulle ni kunna ha en färg på produkterna era anställda använder, och sedan två-tre olika färger på gåvor som ni ger ut till kunder av olika betydelse. Vi hjälper gärna till med att ta fram en liten produktserie om detta låter intressant.

Vad väntar ni på? Ta kontakt med oss och beskriv era mottagare så kan vi bolla fram den produkt som passar er bäst. Vi vet att en bra gåva ska hålla länge och sprida ert budskap under lång tid så därför är alla varor på vår hemsida utvalda med omsorg. Även de billigaste gåvorna här är noggrant utvalda. Bara varor med bra standard passar in i vårt sortiment så om ni handlar från Printoz kan ni alltid vara trygga!

När ni väljer ut produkter att använda som giveways kan vi ge ett bra råd: leta efter en produkt som står ut. Det kan vara så enkelt som att välja ut en färg som inte brukar användas på den produkten eller så kan man gå hela vägen till specialproduktion. Men vi känner att det priseffektivaste alternativen brukar vara en ovanlig liten funktion.

Ger ni bort vattenflaskor kan det vara en av metall eller en flaska med fruktbehållare. En badboll kan ha jordglobsmotiv eller en cool "frostad" yta. Det kan vara precis så enkelt och avancerat som ni vill, och det gör verkligen skillnad.

Inom den här branschen är det så lätt hänt att man väljer ut exakt samma produkt som andra företag. Det vore inte kul om det exempelvis visade sig att ni ger bort exakt produktmodell som er konkurrent gör. Nu förväntar vi oss inte att ni ska granska alla era rivaler och deras gåvor, men det är något som är värt att tänka på. Hur ofta ser man egentligen en gul hoodie eller en gympapåse med dragkedje-ficka?

Det enklaste för att garantera att er produkt inte redan har en igenkänningsfaktor är att titta runt lite i detaljhandeln. Vilka vattenflaskor säljer idrottsbutikerna? Vilka isskrapor finns på de stora butikskedjornas hemsidor? Just eftersom vi har ett sånt stort utbud så är det lätt att hitta en ovanlig produkt. Er gåva behöver inte vara enda på jorden, men ni vill att era mottagare kopplar ihop gåvan med just er. Dom ska helst inte känna igen den sen tidigare och gåvan får absolut inte vara en modell dom redan har.

Utöver det tycker vi att det bara är att köra på. Tänk lite på vilken slags produkt som era mottagare skulle tycka om, dubbelkolla så att den inte säljs överallt och lägg en order! Även om giveaways är en genomtänkt marknadsstrategi så handlar det dessutom om att sprida glädje.

Om ni ger en gåva vid samma tillfälle år efter år kan det bli som en liten högtid i sig, att era mottagare väntar på vad som blir årets pryl. På samma sätt som att det finns en årets glögg kan er gåva lätt bli årets giveaway. Detta är naturligtvis en extremt långsiktig plan, men kan mycket väl vara mycket prisvärd i slutändan. Giveaways är på att bygga långsiktiga relationer som ger återkommande kunder, så då är det smart att utnyttja den styrkan maximalt.


Giveaways