Om oss

Printoz är ett av Sveriges ledande företag inom profilkläder och profilprodukter, vår mångåriga erfarenhet som helhetsleverantör gör oss till mångsidiga specialister som både ser och tillgodoser er, våra kunders, behov. Vare sig det gäller en mindre order av t-shirts eller ett större heltäckande behov av full profilering med kläder, produkter, skyltning med mera för ert företag.

Vi kan i och med egna logistik och e-handelslösningar sköta ert behov av profil helt flytande även i större skala, kontakta oss redan idag för att höra hur vi kan hjälpa er!

Totalt säljer Printoz bolagskoncern profilprodukter för ca 35 MSEK per år (2019) och innehar högsta kreditvärdighet av Bisnode Soliditet, det vill säga AAA rating.

Sortimentet

På vår hemsida finner ni ett gigantiskt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer för att kunna tillhandahålla profil i alla prisklasser och alltid i högsta kvalité!

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Villkor

Printoz tillgodoser alltid våra kunders önskemål i största möjliga mån. Här finner du de villkor vi arbetar efter.

Betalningsvillkor
30 dagar netto eller enligt överenskommelse. Om kunds kreditvärdighet bedöms som icke tillfredsställande så är betalningsalternativen förskott via betalkort eller bankgiro. Leveranstid är vid förskottsbetalning f.o.m. betalning och ej godkänd korrektur. Vi levererar till både företag, föreningar och privatpersoner.

Produkter
Produktbild på hemsidan återger produkten så utförligt som möjligt. Bilderna kan dock ha små avvikelser mot verkligheten p.g.a. skärminställningar. Om ni är osäkra på färgen på en speciell vara, beställ ett prov innan order, oftast skickas detta kostnadsfritt!

Beställning
Alla beställningar ska ske skriftligen i email. Beställning på telefon gäller ej som godkänd order. Kund ska ange PMS-färg (PANTONE MATCHING SYSTEM) om så önskas, annars görs färg efter inskickad fil. Digitala bilder bör skickas som CMYK för ett så korrekt utförande som möjligt. Leverans-, fakturaadress samt telefonnummer ska anges vid order.

Leverans
Leverans från Printoz till kund betalas av kund om inget annat avtalats. Printoz ansvarar ej för förseningar hos tredjepart så som leveransföretag. Kund ansvarar för att uppge korrekt leveransadress samt om det är företagsadress eller privatadress (service point).

Vid privatadress (service point) tar normalt leverans en dag extra då paket till service point uthämtningsställe och en avi skickas till kund. Kund ansvarar för att ta med detta i beräkningen vid order.

Returrätt
Varor produceras specifikt av Printoz åt kund och således är order bindande.

Reklamation
Felaktiga varor ska reklameras inom två veckor efter att produkterna mottogs. Kontakt med din säljare på Printoz ska då tas och reklamera fel som ej uppkommit under transport. Om fel på vara åsamkats under transport ska kontakt tas med transportföretaget, vi hjälper så klart dock till med denna process. Vid fel på vara levereras en ny vara så snabbt som möjligt inom rimlig leveranstid.

Priser
Priser på hemsidan är angivna i svenska kronor (SEK). Priser är angivna exklusive moms och frakt. Priser gäller tills vidare och kan närsomhelst ändras på hemsidan, skickad offert gäller i en (1) vecka. Vi arbetar alltid hårt för att alla våra priser ska vara korrekta, men förbehåller oss rätten att dra tillbaka ett pris om felskrivning skulle förekomma.

Tvättanvisningar
Vänd ut och in på plagget vid tvätt. Plagg med tryck ska ej tvättas i över 60 grader. Torktumlas ej. Printoz ansvarar ej för tryck som slitits vid tvätt där man ej följt tvättanvisningarna.

Om ni har några frågor är det bara att höra av er till oss på kontakt@printoz.se eller 08-40020750 så svarar vi omgående!

Printoz lägsta pris garanti
Vi strävar alltid efter att hålla lägsta möjliga pris på alla våra produkter. I och med våra fördelaktiga leverantörsavtal samt har egen produktion kan vi hålla marknadens bästa priser trots att vi producerar i Sverige med hög kvalité. Om ni hittar varan till ett lägre pris någon annanstans så kommer vi att erbjuda den till ett lägre pris.

Lägsta pris garantin gäller för identiska varor som erbjuds på den svenska marknaden, publicerade på webbshop eller i katalog till ordinarie pris (ej reor eller kampanjer). Lägre pris ska styrkas med kopia innan beställning. Vi förbehåller oss rätten att närsomhelst dra tillbaka erbjudandet.

Korta fakta

Bolagsnamn
Printoz AB
Org.nummer
556512-0028 (Moderbolag: 556630-5297)
Telefonnummer
08-40020750
E-postadress
kontakt@printoz.se