Presentartiklar - över 0 produkter!

Sveriges största sortiment inom presentartiklar!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Populära kategorierPresentartiklar

Presentartiklar - Stärk ert varumärke gentemot era kunder med nyttiga och snygga produkter! Presentartiklar är ett utmärkt sätt att öka lojaliteten till er hos era kunder, en present både stärker banden och fungerar som en reminder när kund ska ta köpbeslut framöver. En väl uttänkt presentartikel kan ibland vara skillnaden mellan att kund lägger order hos er eller går till en konkurrent!

Vi har ett av Sveriges bredaste sortiment av presentartiklar och håller marknadsledande priser på alla våra produkter - handla idag med både snabb leverans och bäst pris på vårt stora urval! Allt ifrån exklusiva glasartiklar från KOSTA BODA och Orrefors till god choklad - Vi har allt!

Vi har även köksprodukter och inredning från starka varumärken så som Sagaform, ett brett sortiment att välja ur garanterar att ni kan hitta exakt rätt produkt till era mottagare vilken nisch ni än söker. Använd vår avancerade sökfunktion eller bläddra igenom menyn för att hitta rätt. Finner ni ej exakt det ni söker? Kontakta oss direkt på mail eller telefon redan idag så hjälper vi er att ta fram den perfekta presentartikeln för er!

Presentartiklar i alla olika prisklasser - Söker ni en exklusiv gåva till era närmaste anställda eller en billigare present att dela ut i stor skala? Inga problem! Vi har presenter för alla olika budgetar, från snygga och lite billigare pennor till exklusiv glaskonst från KOSTA BODA. Är ni på jakt efter något speciellt men inte har tid att söka reda på produkten själv ur vårt sortiment? Hör med oss direkt så tar vi fram passande alternativ.

Nu är många dessa gåvor ganska lyxiga, men vi kan garantera att även en mer praktisk och vardaglig gåva fungerar som en present. Den kanske inte har samma imponerande effekt som en lyxig gåva, men en alldaglig gåva kan mycket väl exponeras med och användas mycket längre. Ett paraply i glada färger kan utan problem uppskattas lika mycket som en varm pläd och en termos är en bra gåva året runt. Dessa robusta och hållbara presentartiklar ger ofta en liten guldkant i vardagen, något som för många uppskattas mycket varm. Fundera på vilken typ av gåva just er målgrupp kommer att uppskatta.

För att hjälpa er välja rekommenderar vi först och främst att ni funderar på syftet med gåvan. Är det något som ska kunna användas på jobbet eller är det främst en privat gåva? Det finns såklart ett visst överlapp, men de flesta gåvor kan placeras i en av dessa kategorier. Lyxiga pennor, ett fint glas eller kanske en powerbank är alla gåvor som både kan användas hemma och på jobbet. Sedan gäller det att fundera på vilken typ av gåva som era mottagare kommer använda mest. Den bästa gåvan är såklart den som inte bara förgyller mottagarens vardag utan även används regelbundet och därmed exponeras maximalt.

Med den regeln blir det ganska lätt att välja ut en bra gåva. En ordentlig ryggsäck användas ofta mycket mer än en picknickkorg och ett vanligt (men ändå exklusivt) dricksglas kommer antagligen att användas mycket mer än ett vinglas. Varför inte ge bort en exklusiv kaffemugg? På många arbetsplatser har man haft samma gamla trötta muggar i många år, så en ny rolig mugg kan mycket väl vara en utmärkt gåva.

Presentens syfte avgör även till stor del vilken tryckmetod som är lämpligast. För en mer vardaglig gåva är färgtryck lämpligt, medans en lyxig gåva passar bäst ihop med gravyr. Lasergravyr inger en lyxig känsla som vanligt tryck sällan kommer nära. På ex. kristallglas ser färgtryck bara märkligt ut och en plastprodukt ser alltid bäst ut med färgtryck.

För mer privata gåvor så brukar köksgåvor vara ett säkert kort. Kanske en fin skärbräda av trä eller fina handdukar? Ifall en köksprodukt fungerar bra kan den användas dagligen under flera år - ibland i årtionden! Genom att välja ut en högkvalitativ men ändå vardaglig köksgåva ger ni er mottagare chansen att byta ut ex. den gamla grytvanten och se till att dom exponeras för ert varumärke varje gång dom använder sin ugn.

Förutom marknadsföring så är det främsta syftet med presentartiklar såklart att tacka och belöna. Ibland är det en kollegas arbetsinstans, ibland är det ett långvarigt engagemang i en förening. Ofta ger man bort en enskild och personlig gåva. Detta är visserligen ett bra sätt att garantera att era kämpar och hjältar får en personlig gåva, men vi vill rekommendera att ni även införskaffar presentartiklar med tryck. Anledningen är ganska enkel. För mottagaren är en present mycket mer än en praktisk gåva. För många är det en trofé.

Se då till att denna trofé är märkt mer er logotyp, symbol eller annat märke. Se även till att det är en produkt som på något sätt har med er verksamhet att göra, så kan ni komplimentera detta med en mer personlig gåva. För en idrottsförening kan detta vara en lyxig termos, för en grupp hantverkare kan det vara en hammare med inbyggd kapsylöppnare.

Något lite roligt, lyxigt och gärna även praktiskt. Sist men inte minst bör en presentartikel inte bli omodern alltför snabbt. Elektronik och alla produkter med ett förbrukningsdatum bör studeras innan man väljer ut den som en presentartikel. Även om en lyxig elektronikprodukt håller i 10 år så är det ingen som skulle vilja använda ett USB-minne på 2GB idag eller en trådlös produkt vars batteri bara håller i 30 minuter efter att man använt den under några år. Presentartiklar ska hålla sitt värde under lång tid framöver, för att kunna exponera ert varumärke maximalt.

Unika Presentartiklar till fantastiska priser!

Klikk på et av varemerkene våre for å se alle de fantastiske produktene som tilbys. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål.


Presentartiklar - er chans att sticka ut från mängden!

Det blir svårare och svårare att bli top of mind i en värld där konkurrensen i alla branscher tätnar. För att sticka ut behöver man inte bara producera och leverera till kund, man behöver ha en personlig kontakt av något slag! En presentartikel är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att stärka banden och lojaliteten till era kunder. Med en enkel gåva får man ett försprång på sina konkurrenter!

Presentartiklar