Presentreklam - hela 0 produkter!

Sveriges största sortiment inom presentreklam!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Populära kategorierPresentreklam med tryck - Stärk ert Varumärke!

Presentreklam med tryck är ett fantastiskt tillfälle för er att stärka ert varumärke gentemot era redan existerande och potentiellt framtida kunder! En gåva i hög kvalité med ert budskap på stärker lojaliteten och gör er top of mind när det är dags för kunden att handla igen!

Vi har Sveriges största sortiment av presentreklam - Här kan ni hitta exakt det ni söker vare sig det är en enklare billigare penna med tryck eller en dyrare produkt så som paraplyer och väskor! Sök med vår sökfunktion och hitta er favoritprodukt i era företagsfärger. Eller hör med oss direkt så hjälper vi er fram till den perfekta presentreklamsprodukten!

Välj presentreklam som matchar era mottagare och deras branscher och nisch. Tex en vattenflaska med tryck ifall ni och era kunder är i gym och träningsbranschen, eller en isskrapa med tryck till bilhandeln att dela ut vid besök av potentiella kunder. Möjligheterna är många, så tänk till lite extra när ni handlar presentreklam för att få ut maximalt av er investering, en väl genomtänkt gåva slår väldigt mycket högre hos mottagaren och stärker er relation!

Är ni osäkra på vilken eller vilka produkter som passar just er bäst? Kontakta oss så tar vi fram alternativ som funkar för er, vi har stor erfarenhet och vet vilka produkter som funkar i vilka branscher. Med hjälp av snygga digitala skisser tar vi fram exempel där ni ser exakt hur er produkt kommer se ut med er logo och ert budskap.

Att inhandla presentreklam behöver inte längre vara krångligt och ta tid, ni finner hos oss Sveriges största sortiment där ni kan hitta just de produkter som passar er mottagare bäst. Lägg enkelt er beställning online och få både offert och bildskiss på mailen. På några få minuter har ni beställt er presentreklam utan att behöva göra tidskrävande besök. Hos oss handlar ni alltid produkter av hög kvalité och till absolut lägst pris på marknaden!

Idag är vi ganska vana vid ett ständigt bombardemang av reklam och då man kan undra om det finns någon typ av reklam som fungerar och verkligen är prisvärd. Detta är en rättfärdigad oro. Med ständig reklam från tv, halva stan och mobilen är dom flesta personer idag experter på att känna igen & ignorera reklam. I en sådan vardag gäller det att "dölja" reklamen i en gåva för att skapa reklam som står ut.

Har du någon gång varit på en mässa med montrar & föreläsningar så har du nog tagit emot presentreklam. Ofta tar presentreklam formen av godis, pennor eller nyckelband. Det handlar om gåvor med en logotyp eller ett kort budskap tryckt på sig. Anledningen till att vi tycker om presentreklam är enkel - gratis är gott!
Fördelarna med presentreklam

Presentreklam är även mycket effektivare än annan reklam. Det är lättare att få mottagare då det är en gåva och ingen störning i vardagen. Eftersom det även gäller fysiska produkter som mottagarna använder i sin vardag syns ert varumärke betydligt längre och exponeras för fler personer. Användarna hinner skapa en relation till ert varumärke och gör produkten till en personlig ägodel. Detta ökar chansen att mottagarna får en positiv relation till ert varumärke samt att dom börjar prata om varumärket med vänner & släkt.

Om allt detta är det potentiella resultatet av en enda produkt, tänk då hur en rejäl satsning på presentreklam kan stärka er långsiktiga status. Oavsett om ni är ett privat företag, en kommun eller en ideell verksamhet så har ni en marknad att konkurra med. Konkurrerar ni inte om pengar så konkurrerar ni om uppmärksamhet och engagemang, och då gäller det att stå ut och sprida sitt budskap!

Presentreklam till fantastiska priser!

Klicka på någon av våra varumärken för att se alla fantastiska produkter som erbjuds. Har du några frågor kan du alltid kontakta oss, vi är här för att hjälpa er till er perfekta presentreklam!


Unik Presentreklam genom specialproduktion!

Är ni ute efter presentreklam som sticker ut ordentligt ur mängden? Då kan vi rekommendera specialproducerade produkter just för ert företag. Vi har stor erfarenhet av produktion direkt i fabrik och kan där verkligen göra produkten unik för just er i både form och färg. Lite större kvantiteter krävs och lite längre leveranstider, men priset blir oftast detsamma eller i vissa fall till och med lägre än ordinarie sortiment. Kontakta oss redan idag för att få veta mer!

Vilka produkter är presentreklam?
Förutom det som nämns ovan är det vanligt med tygpåsar, t-shirts, kepsar och isskrapor. Men egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Eftersom vi har över 30.000 produkter får du gärna klicka runt lite bland våra kategorier, du lär antagligen hitta något som passar era behov!

Presentreklam behöver inte bara vara billiga produkter som delas ut till höger & vänster, det kan även vara finare, mer exklusiva produkter. De produkter som är dyrare delas med fördel ut som gåvor eller som presenter. Det kan vara pris till vinnare i en tävling, tack till "årets medarbetare" eller en jubileumsgåva till personalen. Möjligheterna är många!

Målet med alla presentprodukter är såklart att de ska användas och uppskattas av mottagaren. Om du undrar vilka produkter som passar just dina behov & mottagare så ger vi gärna personliga råd. Ring oss på 08-400 207 50 eller mejla kontakt@printoz.se för så kan vi ta fram den produkt som passar dig bäst. Vi har många år av erfarenhet, så vi har bra koll på vilka produkter som passar bäst för era mottagare.

Hos oss kan ni känna er trygga i att ni får personlig service, produktkvalité och bra priser!


presentreklam