Profilprodukter - hela 0 artiklar!

Sveriges största sortiment inom profilprodukter!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Populära kategorierProfilprodukter - Stärk ert varumärke!

Profilprodukter är ett fantastiskt sätt att stärka ert varumärke på. Dela ut nyttiga och spännande produkter med ert budskap på för att stärka banden till era kunder och bygg en långsiktig lojalitet!

En gåva skapar en stark känslomässig reaktion hos mottagaren, så ge bort något riktigt fint som mottagaren har användning för och skapa starka band till era kunder och anställda under en lång tid framåt!

Välj era profilprodukter med omsorg och visa att det finns en tanke bakom varför just den gåvan delas ut till just den personen. Oftast kan ni hitta en gåva som ni vet löser ett problem många av era kunder har. Är era kunder resande säljare kan en powerbank rädda många situationer. Är era kunder aktiva på sin fritid kan en snygg vattenflaska med tryck ge upphov till stor glädje. Exemplen är många!

För att skapa mångfald bland era profilprodukter och vara säker på att alla får något dem värderar högt kan det vara en bra idé att skapa en hel kollektion av produkter. Gör en för varje årstid och välj sedan ut 3-4 produkter som funkar visuellt med varandra och skapar en enhetlig look samt fyller så många funktioner som möjligt hos mottagarna.

En sommarkollektion kan till exempel innehålla en exklusiv vattenflaska, en snygg tygpåse samt en modern keps med ert varumärke broderat. Under vintern kan ni istället dela ut en fräsch termosmugg, en mössa och en halsduk. Anpassa era produktval efter era mottagare och vad de kan tänkas önska för produkter.

Vi har Sveriges största utbud av profilprodukter till marknadsledande priser - allt för att ni ska kunna hitta exakt det ni söker till absolut bästa pris! Testa att sök er fram med vår avancerade sökfunktion eller klicka er fram till rätt kategori i menyn. Ni kan även kontakta oss direkt och få tips och råd. Ni kanske har en unik idé som ni vill förverkliga? Tveka inte att höra av er redan idag, bara fantasin sätter stopp när det gäller profilprodukter!

Profilprodukter finns i många former, från favoriter och storsäljare så som tygpåsar, reklampennor, muggar med mera till mer unika lösningar speciellt anpassade efter ert varumärke och bransch. Vi har hela sortimentet och kan även specialproducera i Asien vid behov av mer skräddarsydda lösningar och större volymer.

Vi kan även ordna er helt egna webbshop fylld med era egna profilprodukter som era anställda kan beställa direkt ifrån, allt för att minimera era kostnader och tiden ni måste lägga på att hålla lager och distribuera produkterna själva. Har ni ett kontinuerligt behov av profilprodukter är det här den absolut bästa lösningen för er!

Våra absoluta storsäljare är och har under lång tid varit tygpåsar, pennor, muggar och nyckelband. Dessa produkter har vi därför prispressat lite extra och kan idag erbjuda några av marknadens bästa priser. Just därför är dessa produkter en bra start om ni vill testa på profilprodukter men är osäkra på vilka ni vill satsa på, handla ett mindre parti av varje produkt och se vilka som går hem bäst hos just era kunder och anställda! Vi har ett brett sortiment av dessa produkter i hög kvalité just för att ni ska kunna hitta den produkt som passar bäst med ert varumärke! Matcha med era färger och lägg in logo och budskap och ni har en perfekt gåva till kunder och anställda.

Profilprodukter passar perfekt till events och tillställningar, stärk era budskap och kampanjer med passande profilprodukter som ytterligare får fram ert erbjudande under just den perioden som det pågår. Förankra era digitala satsningar i verkligheten med starka profilprodukter så framgår er kampanj ännu starkare!Varför profilprodukter?

Profilprodukter är ett effektivt sätt att bygga starkare band till sina kunder och varumärke. Alla älskar gåvor, det är därför gåvor är en så stor del av många av våra högtider. Tänk att kunna överföra lite av denna känsla till era kunder? Det skapar ett starkare band er emellan och kan vara det som avgör till er fördel nästa gång er kund ska handla varor och tjänster inom er bransch!

Hur beställer vi rätt profilprodukter för just vårt företag?
Det viktigaste när man ska välja profilprodukt är att tänka sig in i de tänkta mottagarna. Vad önskar dem? Kan vi lösa något av deras vardagsproblem med hjälp av en produkt? En profilprodukt är bara en bra investering om de kommer till användning. Så lägg gärna lite extra tid i just denna fas och tänk på vilken produkt om passar era mottagare bäst.

Kan ni göra produkten branschspecifik blir den än mer klockren och uppskattad. Ju mer den sticker ut ur mängden desto bättre effekt får den också, men dra inte ner på kvalité eller användbarhet bara för att få en produkt som sticker ut. Det finns profilprodukter som har allt och de är dessa som ni i slutändan vinner kunder med!

Ett vinnande koncept när det kommer till profilprodukter är att skapa en hel kollektion som ni kan dela ut som ett giveaway set. Kanske vid speciella tillfällen som inför sommaren och ledigheten för personalen, eller under speciella events ni håller för era kunder.

Effekten blir mycket större om man får ett helt set med produkter som är genomtänkta och för något speciellt syfte snarare än om man endast delar ut en enstaka produkt i taget. Man höjer också chansen att mottagaren direkt börjar använda en eller flera av varorna då risken är mindre att inget passar dem i kollektionen om man har med flera produkter.

När ni analyserat era mottagare och valt ut den sorts produkt eller produktkategori ni vill satsa på är det dags för det roliga, att välja en specifik modell! Vi har tusentals produkter att välja mellan just för att vi vet att smaken är olika. Alla har olika stil och prissegment som man vill hålla sig inom.

När man väljer produkter är det viktigt att tänka på helheten och alla produkter i kollektionen, så att man inte väljer produkter som inte passar in med varandra och skapar ett diffust intryck. En bra idé är att utgå från sin grafiska profil när man väljer produkter, då kan ni vara säkra på att kollektionen följer en röd tråd och håller en överhängande stil.

För att hitta produkter som passar kan ni använda vår sökfunktion, där slår ni enkelt och smidigt in vilken produkt ni letar efter, önskad färg på produkten samt vilket prissegment den ska hålla sig inom. Då får ni upp alternativ som passar er extra bra.

Det är annars en bra idé att scrolla igenom hela kategorin av produkter som ni är intresserade av, då kan ni få många nya idéer och inspiration kring vad som passar er och era tänkta mottagare. Ni är också väldigt välkomna att be oss om hjälp med att ta fram en perfekt kollektion av profilprodukter till era mottagare, vi har lång erfarenhet och bra koll på vad som passar olika branscher och grafiska profiler.

När vi valt ut rätt produkter är det dags att designa tryck och bestämma placeringar av logo och budskap som ni vill få ut till era kunder. Beroende på vilken typ av produkt man valt att satsa på så har man lite olika möjligheter. På till exempel paraplyer och tygpåsar har man möjlighet att trycka större tryck, kanske inför speciella kampanjer eller liknande, där man vill få ut ett erbjudande på ett tydligt sätt. Då kan det vara bra med stora tryckytor där mer information får plats.

På mindre produkter med begränsade tryckytor kan det vara smart att satsa på enklare och tydligare tryck, till exempel genom att endast använda logo och korta slogans eller webbsideadress. Storleken och typen av tryck beror också på vilken grafisk profil ni vill hålla som företag. Kanske är mer diskreta logos och budskap på era profilprodukter rätt för er och era mottagare!

För att på ett tydligt sätt se hur er kollektion kommer se ut redan innan produktion tar vi fram digitala bildskisser som ni får lämna feedback på. På så sätt vet man att kollektionen blir precis som man vill ha den innan man kör igång!

Er egen webbshop med profilprodukter?
Har ni ett större och kontinuerligt behov av leveranser av profilprodukter? Då kanske vår lager och e-handelslösning är rätt väg för er! Vi erbjuder företag med ett behov av större inköp hjälp med produktion, lagerhållning och distribution. Större inköp gör att vi kan pressa era priser och ni slipper även att lagerhålla och distribuera varorna själva, det sköter vi helt åt er! Vi ser värdet i att ha er som kund och därför erbjuder vi denna service till väldigt förmånliga priser. Hör med oss redan idag så tar vi fram en lösning just för er!

Profilprodukter är ofta grunden i en verksamhets marknadsföring. Profilprodukter med tryck ser man sällan som en typ av marknadsföring, men det är ofta där det börjar. Innan man kan nå utåt, med reklam på sociala medier, tv och tidningar så måste man säkra hemmafronten. Oavsett om ni tar emot besök på kontoret eller försöker locka till er nya medlemmar på en mässa så behöver ni profilprodukter.

Profilprodukter på arbetsplatsen
Som nämndes tidigare så används profilprodukter oftast som gåvor och giveaways, men det är lika användbart för den egna personalen eller medlemmarna. Ofta kallat arbetskläder eller profilkläder, det är dessa produkter som gör att folk känner igen er och vet varifrån ni kommer. Det kan vara pikétröjor, muggar och pennor med tryck. Ofta fyller man på sin "kollektion" en produkt i taget, men smartast är alltid att planera allt i ett svep. Då får ni en garanti att allt följer ett gemensamt tema, färgschema och framför allt en gemensam känsla. Att ha en röd tråd som går igenom alla era produkter är otroligt viktigt.

Ett gemensamt tema gör att man efter ett tag känner igen er inte bara på ert namn och logotyp, utan även genom era profilprodukter. Med en inarbetad grafisk profil som känns igen av era mottagare så kommer era profilprodukter representera er verksamhet nästan lika bra som era officiella representanter. Dom kan kanske inte leverera en imponerande säljpitch, men profilprodukter fyller ett annat viktigt syfte i er marknadsföring. Profilprodukter stärker gruppkänslan och bildar en gemenskap utöver det som en god arbetsdag kan skapa. Man får ett märke, en slags banner att samlas under. Likt ett fotbollslag får ni gemensamma kläder som ni kan ha när ni "tävlar". Så gör ert arbetslag till ett team! Oavsett om ni tävlar om kunder och försäljning eller uppmärksamhet och engagemang så har alla konkurrenter. Dom verksamheter som inte har ett vinstintresse vill ändå vara störst och bäst inom sitt område och ett enkelt sätt att på vägen dit är just profilkläder. Ni markerar er själva och står ut från alla konkurrenter.

En investering i framtiden
En investering i profilprodukter sker ofta långsiktigt och indirekt, men kan även användas under en tillfällig kampanj. Att ha kläder, kontorsprylar och små gåvor med eget tryck är sällan något som omedelbart genererar vinst och uppmärksamhet, men det påverkar hur ni uppfattas. Med en komplett kollektion av profilprodukter så uppfattas ni som mycket mer professionella och ordentliga än utan egna profilprodukter, vilket i längden genererar nya kunder, medlemmar och affärspartners. Ni visar för omvärlden att ni är seriösa och tänker långsiktigt.

Då så, dags att beställa. Man vad ska ni ha? Ifall detta är första gången ni beställer profilprodukter och inte vill ge er på en komplett kollektion så kan vi rekommendera ett gäng pennor. Pennor kan ni få användning av själva, men dom kan även delas ut som en liten gåva på kundmöten, mässor och i entrén. Det brukar innebära en ganska låg kostnad och pennor har man alltid användning av. Om inte annat så får ni välja ut pennan som just ni vill ha och vi får en plats där man alltid kan ta en ny penna.

Friheten att själva få välja sina arbetskläder och kontorsprylar är ytterligare en anledning till att ha profilkläder. Istället för att behöva nöja sig med dom funktioner och produkter man har idag så får ni välja fritt mellan tusentals produkter och kan därmed få exakt det ni vill ha. Samma sak kanske även kan sägas om detaljhandeln, men då måste du antagligen hoppa mellan många olika affärer och butiker. Även om ni sköter detta via webben så är det problematiskt. Så ta en titt i vårt enorma sortiment, så hittar ni nog produkter med korrekt färgschema och känsla som ni är ute efter.

Exklusiva gåvor till kunder och affärspartners
Profilprodukter kan även användas som exklusiva gåvor att ge bort till trogna kunder och affärspartners. Dessa kan exempelvis ges bort i samband med julafton, som ett sätt att tacka för det gångna året. När det gäller dessa lite exklusivare gåvor rekommenderar vi att ni väljer gravyr eller brodyr. Dessa två tryckmetoder inger en lyxig känsla, och är nästan lite vad man förväntar sig på en finare gåva.

Gåvor med tema?
Profilprodukter har ibland en lite billig känsla, ofta tänker man just på billiga giveaways som massproduceras och ges bort både till kunder och alla som vill ta emot produkten. Det innebär att ni har chansen att sticka ut extra om just era produkter och gåvor är i bättre kvalité. Dela ut bra produkter och stärk ert varumärke!

Det finns dock gott om lite mer påkostade profilprodukter som kan imponera på era mottagare, samtidigt som det går att märka gåvan med er logotyp. En it-firma skulle exempelvis kunna ge bort ett stiligt USB-minne i metall eller t.o.m. ett läderfodral med lyxig känsla. De flesta produkter finns i någon lyxig variant som fungerar som fin gåva. Naturligtvis så kan en fin gåva även ha praktiska funktioner istället för ett lyxigt skal. Det beror på vad ert mål är, vill ni imponera med lyx eller funktion, eller båda?


profilprodukter