TextProfilreklam - hela 0 produkter!

Sveriges största sortiment av profilreklam!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Populära kategorierProfilreklam med tryck - Stärk ert varumärke!

Handla ur vårt gigantiska sortiment av profilreklam redan idag - lägst pris och snabbast leveranser på marknaden!

Hos oss kan du hitta alla de största profilreklam favoriterna på marknaden så som tygpåse, muggar, reklampennor och nyckelband i stor variation och till bäst pris. Vi kan även ordna unika lösningar - använd sökfunktionen för att hitta rätt, kolla igenom vårt sortiment i menyn eller kontakta oss direkt för att få tips om en passande produkt i er prisklass.

Ni kan även söka med vår enkla och smidiga sökfunktion, skriv in önskad produkt, klicka i färg samt prisklass så får ni fram flera alternativ som passar er och era unika behov bra!

Profilreklam är ett utmärkt sätt att stärka ert varumärke och få fram ert budskap. Handla en produkt som passar in på er målgrupp för att få ut maximalt av er investering. En nyttig och uppskattad produkt stärker bandet och lojaliteten till er många gånger om och kan på sikt vara det som får kunden att handla av just er och inte er konkurrent! Profilreklam har bevisligen en stark emotionell effekt hos den ni delar ut den till och kan ni lösa ett problem för mottagaren med er produkt bygger ni ett starkt förtroende hos dem som går över även i deras intryck av er verksamhet.

Matcha produkten med era varumärkesfärger samt låt oss applicera logo och budskap, olika produkter har olika möjligheter, allt ifrån små tryckytor på reklampennor där endast logo eller ett budskap passar till större ytor så som t-shirts med tryck. Hos oss kan ni hitta Er perfekta profilreklam!

Finn en produkt som är specifik för er bransch, då får den ännu större genomslag bland era kunder! En direkt koppling ger större associationer och mer fokus på vad ni kan hjälpa dem med i övrigt. Är ni en bygg firma kan ett måttband med tryck att dela ut till folk ni genomfört arbete åt vara en bra produkt. Då påminns dem om er och ert fina arbete till det är dags nästa gång att renovera!

Vi kan också ordna er helt egna webbshopp fylld med era egna produkter av profilreklam som era anställda kan beställa direkt på, allt för att minimera era kostnader och tiden ni måste lägga på att hålla lager och distribuera produkterna själva. Har ni ett kontinuerligt behov av profilreklam är det här den ultimata lösningen för er! Kontakta oss redan idag för mer detaljer kring ett samarbete!

Profilreklam är i grund och botten enkla produkter med ert tryck på. Det är ofta något praktisk, men kan lika gärna vara något lite roligt och lättsamt. I jultider är det exempelvis populärt att ge bort godis med ert tryck på - både som en julgåva och för att tacka för det gångna året. Under våren eller strax innan sommarledigheten kan däremot en keps, funktions t-shirt eller kylväska vara populärt - varför inte ta fram ett litet sommarset som ni ger bort till era största kunder eller samarbetspartners?

Som nämns ovan kan det alltid vara bra att matcha produkterna ni ger bort med er verksamhet på något sätt, men vi har märkt att många mottagare uppskattar även mer "generiska" gåvor. En t-shirt, penna eller mugg kan alltid användas även om det inte har något mest just er verksamhet att göra. Profilreklam behöver egentligen bara vara något för gör vardagen lite lättare, såsom en kapsylöppnare på en nyckelring eller en rolig reflex.

Om det är svårt att hitta en produkt som på något sätt anknyter till er verksamhet så behöver ni alltså inte oroa er för det. Ibland vill man ha en unik produkt som passar väldigt bra för en specifik målgrupp och ibland vill man bara exponera sitt varumärke till så många personer som möjligt. Det är alltid bra att variera riktade kampanjer med allmänna utdelningar av produkter.Ett personligt samarbete - rätt sätt att hitta er perfekta profilreklam!

Att ta fram rätt sorts profilreklam är en utmaning - låt oss hjälpa er!

Vi har lång erfarenhet av profilreklam och kan hjälpa er att ta fram den perfekta produkten för er och era mottagare, vare sig det är kunder eller anställda, inför en kampanj eller långsiktiga satsningar, vi har kunskapen och kompetensen! Kontakta oss redan idag så tar vi genom diskussion fram förslag som ni får ta ställning till, vi hörs!

Tryck
När ni väljer ut era gåvor så kanske ni funderar på vilken typ av tryck ni vill ha. Stort och tydligt eller litet och diskret? Även om det är viktigt att synas så kan vissa mottagare undvika en gratis gåva om trycket är alltför stort och även folk som redan uppskattar er kan tycka att maximala tryckstorleken blir alltför blaffigt. På en tygpåse eller ett paraply är det ofta till er fördel att välja ett stort tryck, medans få vill ha ett klädesplagg eller en väska med tryck ett lika stort tryck. Om ni undrar vilken storlek som passar för just er produkt får ni gärna be oss om råd.

Förutom storlek bör ni även fundera lite kort på antal färger och placering. Inom profilreklam är det vanligt att motivet trycks i 1 färg då tar vi en startkostnad per tryckfärg. Kontrollera om er logotyp finns i 1-färg. Vill ni kanske ha ett annat motiv? Av praktiska skäl trycker man ofta en webbadress, slogan eller liknande textrad i brist på utrymme. En webbadress har fördelen att den är mycket lättare att kolla upp än en logotyp, men det är även ett plagg tryck som passar bra på ex. pennor, reflexband och muggars handtag.

Sedan gäller det också att ha rätt filformat. Har ni tillgång till en EPS-fil eller PDF med motivet? Om inte så duger ofta en högupplöst jpg-bild, men någon av de tidigare filformat innebär alltid ett bättre resultat. Vi hjälper er mer än gärna med allt sånt här, men uppskattar alltid när våra kunder har förberett vad vi kallar ett tryckfärdigt original om det finns tillgängligt.

När ni är klara med det tekniska så gäller det att fundera på placering, för det är sällan så enkelt som att trycka mitt i produkten. Ett litet tryck i det nordöstra hörnet är populärt på många klädesplagg, men även ärmarna och ett stort ryggtryck är vanligt. På en vattenflaska eller annan rund produkt kan det vara vist med ett tryck som upprepas och därmed syns från alla håll utan att man behöver vrida på produkten.

Allmän reklam eller exklusiva gåvor?
Vi vill även uppmuntra er att investera i två olika "serier" av produkter. En grupp mer generiska reklamprodukter som delas ut till allmänheten och en mer exklusiv produktserie som fungerar mer som en gåva till stora kunder och samarbetspartners. Detta kan vara så enkelt som att ha samma produkt i två olika färger eller att ha gravyr / brodyr på den lite exklusivare produkten. Detta kan ha en stor effekt på mottagaren, i synnerhet om dom tidigare fått någon av dom allmänna produkterna och sedan "byggt upp sig" så att nu kan få motta en mer exklusiv variant av samma produkt. ¨

Hur lägger vi en order?
Om detta är första gången ni handlar profilreklam kan det vara bra med en liten introduktionskurs till hur man beställer profilreklam och produkter med tryck. Ibland kanske det ser ut som att ni omedelbart lägger en order, men oroa er inte. När ni lägger in produkter i kundvagnen och sedan skickar iväg gör ni endast en prisförfrågan som inte är bindande på något sätt.

Eftersom alla typer av profilreklam är specialproduktion i någon grad är det standard inom branschen att alltid skicka offert och bildförslag innan era plagg beställs till tryckeriet eller vi börjar ta fram tryck. Detta sker av ett antal anledningar. Först och främst vill vi se att er logotyp eller annat motiv går bra att trycka eller om det finns några komplikationer. Sedan vill vi dubbelkolla att vi uppfattat tryckpositioner, storlek och färger korrekt.

Om ni beställt flera produkter med många olika tryck är det mycket att hålla koll på. Därmed brukar det sker lite mejlkontakt fram och tillbaka där ni godkänner bildskiss och priser, och kanske komplimenterar med lite ytterligare uppgifter som behövs för att lägga en order. Annars fungerar det ungefär som vilken order på internet som helst. Leveranstiden är ofta 2-3 veckor, så ni kan inte förvänta er att det går lika snabbt som när ni beställer vanliga produkter. Profilreklam kräver lite mer planering och engagemang, men det är värt det!

Just eftersom ordar inom profilreklam är lite mer komplicerade ser vi till att ni alltid får en personlig säljare. Detta innebär att ni har samma kontaktperson från första order tills dess att de färdigtryckta varorna är levererade, och sedan vidare till nästa order. För er del ger det stabilitet, och ni kan kontakta samma person oavsett vad ert ärende gäller. Om ni lägger flera ordar och regelbundet investerar i profilreklam är det betryggande att ha kontakt med en person som har lite koll på vad ni beställt tidigare. Det är nästan som att har en personlig säljare!


Profilreklam