Reklamkläder - hela 0 produkter!

Sveriges största sortiment av reklamkläder!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Populära kategorierReklamkläder - Stärk ert varumärke!

Vi har marknadens största sortiment av reklamkläder med tryck - allt till marknadsledande priser! Vi har egen tryckproduktion och kan således erbjuda högsta kvalité och insyn i vår verksamhet! Handla idag till Oslagbara priser!

Reklamkläder kommer i många former, dels kan man dela ut snygga plagg som passar ert företags grafiska profil till anställda att bära. Dels går det fint att dela ut billigare plagg så som tex mössor och t-shirts som populära giveaways till både kunder och anställda. Undersökningar visar att reklamkläder ger ett extremt stort exponeringsvärde i jämförelse med tex TV reklam.

Reklamkläder bygger relationer och lojalitet på arbetsplatsen mellan de anställda men stärker även ert varumärke utåt mot kunder! Välj rätt reklamkläder och maximera nyttan för lägsta möjliga kostnad, vi hjälper er att ta fram de perfekta reklamkläderna för just er!

Viktigt när man väljer reklamkläder är att tänka igenom sin grafiska profil och ta plagg som passar er nisch och bransch och gärna matchar med företagets profilfärger. Det hela går att göra både med en diskret approach där endast detaljer och logo i plaggen bygger varumärket, eller med ett mer direkt val av kläder helt i företagets färger för en snygg och direkt profilering. Hör med oss vilken väg som är rätt väg att gå för just er så hjälper vi er med bra förslag!

Reklamkläder erbjuder verkligen en enorm möjlighet. Ett bra reklamplagg användas under många år och exponeras därmed tusentals gånger. Förutom att folk ser logotypen så kommer användaren få så mycket mer. Många plagg som delas ut på detta sätt blir en del av deras vardag och börjar snabbt användas regelbundet. Det är sällan kläder vi tänkte att vi behövde, men plagg som vi börjar använda om vi väl får dom.

Det kan vara så enkelt som en keps och så stort som en Jacka. En rekommendation är att ni försöker välja ut plagg som man verkligen använder regelbundet. En t-shirt eller pikétröja kan vara effektiva för internt bruk, men det är också plagg som man byter ut varje dag. Mössor, kepsar, jackor och hoodies är plagg som man byter ut mer sällan.

Sen så ska ni inte tro att det räcker med att slänga sin logotyp på något av dessa plagg och sedan vara nöjd. Vi uppmuntrar er att noggrant välja ut ett plagg som kan representera er under lång tid. Anledningen är enkel. Reklam i andra medium syns en gång och försvinner sedan, men kläder kan mycket väl stanna kvar hos mottagaren långt efter utdelningen. Det är inte ovanligt att reklamkläder överlever både logotypbyte och företagsomvandlingar. Detta är starka argument för att noggrant välja ut sina reklamkläder, men även argument för att satsa på kvalité och ett tryck som kommer vara ständigt aktuellt. Om namnet inte är en del av logotypen kan det vara värt att trycka namnet under logotypen eller på andra platser av plagget.

Förutom att sprida ert varumärke används kläder med tryck ofta för att sprida ett mer allmänt budskap, stärka gruppkänslan eller för att tjäna pengar. Istället för att marknadsföra ett företag så har kläder använts för att få dig att rösta i folkomröstningar, nationella val och få dig att ändra din diet. I synnerhet för ideella föreningar kan reklamkläder vara nyttigt. Aktiviteter sker endast för att deras medlemmar ordnar dom, och ett gemensamt plagg kan bli en praktisk medlemsbricka som ökar viljan att träffas och engagera sig. Många ideella föreningar har räkningar för allt från lokaler till anställda, och alla inkomstkällor brukar vara till stor hjälp. Vi kan t.o.m. hjälpa till med att sätta upp en Webbshop där ni kan sälja era plagg. Framför allt så brukar det uppskattas varmt av de egna medlemmarna.

När ni väljer ut era plagg så rekommenderar vi alltid att beställa kläder som så nära som möjligt matcher er grafiska profil. Vissa kanske öppnar upp google nu för att se en grafisk profil är, men i grund och botten är det vilka färger som er verksamhet använder sig av. Röda korset har vitt och rött och AIK har svart och gult. Stora företag har oftast en detaljerad profil med färgkoder och regler kring logotypen samt vilka typsnitt som bör användas, men för många mindre verksamheter har dom bara 1-2 färger som dom brukar använda. Även om ni bara ska beställa 20 st. av våra billigaste t-shirts till ett tillfälligt evenemang, var noga med att matcha beställningen med era tidigare plagg eller produkter. Det gör en stor skillnad och genom att konsistent välja samma färg så får ni ytterligare en igenkänningsfaktor. Så även om ni inte ens har en logotyp så kan ni ha en improviserad grafisk profil. Gör så att folk inte bara känner igen er logotyp utan även era färger!Reklamkläder med miljötänk!

Sist men absolut inte minst så märker vi att miljöfaktorn blir viktigare och viktigare för många av våra kunder. Kanske är miljövänlighet en företagspolicy och ni är ute efter särskilda certifikat eller så vill ni helt enkelt prova på lite miljövänliga produkter? Kläder i denna kategori är ofta till 100% gjorda i bomull och visar stolt upp certifikat som visar att ex. bomullen är ekologisk eller andra hårda miljökrav. Dessa produkter har en aningen högre prislapp, men vi kan intyga att majoriteten av prisskillnaden handlar om kvalitén på produkterna. Kvalité och miljövänlighet brukar gå hand i hand, det är svårt att göra det ena utan det andra. Detta gör att ni även kan betrakta denna kategori som en premium kategori.

Vårt gigantiska sortiment borgar för att just ni ska hitta något som passar er perfekt! Skulle ni inte hitta exakt det ni söker? Hör av er till oss direkt så letar vi på den produkten i vårt övriga sortiment, för trots att vi har över 35 000 produkter online så har vi ändå sådant som inte ligger i vår webbshop som vi kan erbjuda!


reklamkläder