Reklamprodukter - hela 0 artiklar!

Sveriges största sortiment av reklamprodukter!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Populära kategorierReklamprodukter med tryck - Stärk ert Varumärke!

Reklamprodukter med tryck är ett utmärkt sätt att stärka ert varumärke och få ut ert budskap. Profilera er med rätt sorts produkt för era mottagare och ni stärker deras lojalitet gentemot er mångfaldigt!

Att få en gåva är en emotionell upplevelse, det är inte för inte som våra större högtider så som födelsedagar och julafton kretsar kring gåvoutlämnandet. Det har starka rötter i våra traditioner och känslor!

Ge en gåva som det finns en tanke bakom, den behöver inte vara dyr, men det ska kännas för mottagaren att gåvan var tänkt just för dem. Oftast har era kunder och tänkta mottagare något gemensamt problem som ni kan lösa med en produktgåva att dela ut till dem. Tänk efter noga vilket problem de skulle uppskatta att få hjälp med och välj ut er gåva utifrån den tanken!

Reklamprodukter används med fördel både på den egna arbetsplatsen i det dagliga arbetet samt delas ut som giveaway under olika events och tillställningar. Stärk era kampanjer med snygga reklamprodukter och lämna ett ännu starkare intryck.

Hitta er drömprodukt genom att söka med vår sökfunktion eller kolla i vår meny för att hitta rätt sorts produktkategori. Ni kan även kontakta oss direkt på mail eller telefon för att få råd om vilken eller vilka produkter som passar er absolut bäst. Kanske är det någon av våra storsäljare så som tygpåse, muggar och pennor som är helt rätt för era mottagare, eller så kanske en unik, specialproducerad reklamprodukt i egen design är bäst för er? Vi kan tillgodose alla era behov!

Oftast kan det vara värt att lägga några kronor extra på era reklamprodukter, en gåva som håller länge och upplevs exklusiv ger av uppenbara orsaker ett mer värde hos mottagaren och starkare känslor till ert varumärke. Inget kan förstöra en upplevelse så som att produkten på grund av dålig kvalité går sönder efter ett tag. Det lämnar en dålig smak i munnen!

På Printoz kan ni vara säkra på att alla produkter håller hög standard, vi säljer både billigt och dyrt men allt i bra standard!

En idé kan vara att skapa en mindre kollektion av reklamprodukter. Kollektionen kan ni sedan dela ut som en helhet eller välja ut några produkter ni tror passar mottagaren och ge dem endast just dessa produkter! En profilprodukt upplevs mer exklusiv om den kommer i ett helt set av gåvor som passar bra tillsammans visuellt.

Kanske skapar ni en kollektion inför höst/vinter med mössor, termos, paraply med mera att dela ut till kunder och anställda och en inför sommaren med vattenflaska, tygpåse, keps och så vidare. Välj produkter som passar era mottagare och säsongen de ska delas ut under för maximal effekt!

Önskar ert företag och organisation en egen webbshop med era egna reklamprodukter? Inga problem! Vi ordna en specialanpassad shop där era anställda enkelt kan gå in och beställa ert utvalda sortiment av färdigtryckta reklamprodukter. Detta är den bästa lösningen för er som har ett kontinuerligt behov av reklamprodukter och inte vill lägga tid på att sköta order och distribution själva utan fokusera på er verksamhet. Vid samlade inköp och kvantiteter kan vi här även pressa priserna ytterligare för att ge en komplett lösning till det absolut bästa priset - hör med oss redan idag!

Hos oss ska ni alltid kunna hitta exakt det ni är ute efter i reklamproduktsväg. Därför har vi ett sortiment på över 35 000 artiklar! Skulle ni mot förmodan inte hitta er drömprodukt i vårt sortiment? Hör av er! Trots att mycket ligger uppe online så har vi fortfarande andra produkter som endast finns i katalog. Vi har också stor erfarenhet av specialproduktion ifall ni vill ha en helt unikt producerad produkt. Kontakta oss redan idag för ytterligare hjälp!

Se vårt stora sortiment som en tillgång och källa för inspiration, även om det står tillfälligt still i huvudet när ni ska välja nya profilprodukter kan ett kort besök i vår välfyllda webbshop sätta igång de grå!Reklamprodukter - Sveriges största sortiment!

Välj en produktkategori som ni tror passar era mottagare och slå in era varumärkesfärger så får ni upp hundratals förslag på produkter som ni kan dela ut. Kanske har ni en ungefärligt budget och önskat antal men vet inte riktigt vad ni ska satsa på? Låt oss hjälpa er! Med en kort beskrivning av era mottagare kan vi plocka ut bra förslag på produkter till er och skapa en kollektion. Vi ordnar bildskisser och tar fram priser i en offert och ni tar sedan ställning till vilka produkter ni vill satsa på!

Reklamprodukter kan verkligen vara lite vad som helst. Det inkluderar billiga småprylar såsom pennor, nyckelringar och godis, men även elektronik såsom powerbanks och högtalare. Däremot är ni nog mest vana vid att se dom i form av nyckelband, t-shirts och påsar. Problemet är ibland att man har en tendens att delas ut reklamprodukter utan baktanke. Behöver man nyckelband så har men oftast ett och med t-shirts finns alltid risken era mottagare inte passar. Dessa typer av produkter kan mycket väl vara effektiva reklampelare, men med en klar tanke och en tänkt mottagargrupp blir investeringen mycket effektivare.

Dom bästa reklamprodukterna är ofta dom som man behöver men sällan skaffar själv. Tänk efter, hur många av pennorna på ditt eget skrivbord eller isskrapor i bilen har du köpt själv? Det är ofta saker som bara "dyker upp" utan att man tänker på det, och sen stannar kvar. Liknande exempel är paraplyer, USB-minnen och nyckelringar med kapsylöppnare.

Visst man kan köpa egna, men blir du erbjuden en gratis får du ofta användning av den. Kanske har ni tappat bort ett paraply eller så har du glömt bort var du la ditt USB-minne sist och kapsylöppnare verkar man aldrig ha när man behöver dom.
Det är vid såna tillfällen som reklamprodukter står ut som bäst. Små, praktiska prylar som gör vardagen lite lättare och samtidigt sprider ett varumärke och budskap!

Däremot så behöver inte reklamprodukter bara vara enkla "giveaways" och billiga produkter. Att sätta er logotyp, slogan eller liknande på en lite exklusivare produkt kan vara ett bra sätt att exempelvis tacka samarbetspartners inom företagsvärlden, eldsjälar i föreningen eller trogna kollegor som slutar på myndigheten. Exempel på detta är en klassisk pläd, set med vinglas eller varför inte en minigrill?

Exklusiva reklamprodukter
Om ni väljer ut en tidlös produkt så kan ni lägga en beställning i dag och sen sakta men säkert dela ut gåvorna när någon i er omgivning har gjort sig förtjänt av en gåva. Det kanske inte känns så personligt att ge bort samma gåva, men samtidigt så sparar det er tid och energi om ni har ett litet lager med fina gåvor som kan ges bort när som helst. Sedan så är det såklart inget som hindrar er från att komplimentera gåvan med något mer personligt!

På så vis kan gåvan ni beställt här få representera ett tack från hela verksamheten medans ni själva kan välja ut ett mer personligt sätt att tacka för instansen, kanske med ett personligt kort? För att göra er gåva extra minnesvärd får ni gärna leta upp någon gåva med någon extra rolig eller praktisk funktion som inte hittas i detaljhandeln. Då blir er gåva mer unik och något värt att bevara under lång tid av mottagaren!

Det finns alltså många användningsområden av reklamprodukter. Utöver det som redan nämnts har vi många föreningar och liknande verksamheter som köper in reklamprodukter till sin Webbshop och säljer till medlemmar och supporters.

Använder man dom så kan reklamprodukter fungera som en liten inkomst för verksamheter som annars lever på frivilligt arbete och ideella insatser. För många medlemmar och sympatisörer är reklamprodukter ofta ett praktiskt sätt att stärka gruppkänslan. I likhet med skoluniformer eller att fotbollslag har samma kläder vid träning/match så känner man igen varandra och stolt visar sin tillhörighet.

Utåt ger det ofta ett ökat förtroende och gör er verksamhet mer lockande. Om reklamprodukter bara delas ut till medlemmar och inte sympatisörer kan det även inge en känsla av exklusivitet och öka viljan att gå från intresserad till en aktiv medlem.

Reklamprodukter - bästa marknadsföringsmetoden?
Reklamprodukter sveper ofta mattan med både traditionella och nyare medier, framför allt eftersom det är enda produkten som finns kvar efter att investeringen är gjord. Tv-reklam, radio, tidningar är alla på väg ut och förlorar värde för varje dag som går.

Även reklam på internet och sociala medier har ganska tveksamma resultat, och i likhet med gammelmedia så kräver det ständiga investeringar.
Allt detta gör reklamprodukter till en betydligt bra investering i jämförelse med övriga typer av marknadsföring.

Även om reklamprodukter traditionellt sett har ett lite sämre rykte så har detta förändrats mycket den senaste tiden. Idag är det sällsynt att en reklamprodukt går sönder. Genom att marknadsföra er via reklamprodukter så sprider ni vetskapen om er logotyp och bildar ett positivt intryck av er verksamhet.

Förutom att reklamprodukter finns kvar efter att investeringen är gjord så delas de även ofta ut som gåvor och giveaways. Reklamprodukter är därmed enda typen av marknadsföring som inte är i vägen för era mottagare, utan en välkommen produkt som ofta fyller ett behov.

Tänk själv, när senast fick du reklam som du blev glad av? Om reklamen inte fungerar för dig, hur kan du då förvänta dig att den fungerar för era mottagare? Visst, traditionell och digital reklam har en viss effekt. Men vad har störst effekt, något som stör och avbryter eller en produkt som du kan använda under lång tid framöver?

En reklamprodukt kan vara en isskrapa som stannar i bilen under många år, eller en keps som du använder varje sommar. Reklamprodukter ger en praktisk nytta, vilket lägger en god grund för att dom får positiva känslor kring er verksamhet. Ett ständigt bombardemang av annan reklam kan lätt leda till en motsatt effekt, så att era mottagare t.o.m. aktivt börjar undvika er verksamhet.


Reklamprodukter