Screentryck - hela 0 produkter!

Sveriges största sortiment av profilprodukter att trycka på!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Populære avdelingerScreentryck - märk era produkter!

Vi har Sveriges största sortiment av screentryckta kläder och profilprodukter - allt till marknadsledande priser!

Hela 80% av vår produktion görs i vårt egna Svenska tryckeri med metoder så som screentryck, transfertryck med mera. Allt i hög kvalité och med den senaste tekniken och miljövänliga material.

Behöver ert företag eller organisation screentryckta produkter? Kontakta oss direkt eller sök igenom vårt gigantiska sortiment för att finna er drömprodukt.

Önskar ni specifikt screentryck vid produktionen? Säg till oss, vi trycker med den metod som anses bäst på respektive produkt, men självklart kan vi göra undantag ifall ni önskar screentryck.

Screentryck är en över två tusen år gammal tryckmetod som uppfanns i Kina. Den har genom åren raffinerats och utvecklats, men principen är densamma. Färg pressas med en rakel genom en tunn väv med ett mönster direkt på plagget/produkten och skapar trycket. I vårt tryckeri sker allt med den senaste maskinella tekniken för att få så hög kvalité och standard som möjligt.

Självklart trycker i allt med ftalatfri och blyfri färg!

Unike produkter til fantastiske priser

Klikk på et av varemerkene våre for å se alle de fantastiske produktene som tilbys. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål.


Screentryck - en tusenårig klassiker!

I et tøffere forretningsklima med global konkurranse blir personlig service avgjørende. Det holder ikke å bli lagt merke til, du må bli likt også. Derfor må du velge de riktige produktene for markedsføringen din.