Screentryck - hela 0 produkter!

Sveriges största sortiment av profilprodukter att trycka på!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Populära avdelningar

T-shirts

Stort sortiment av t-shirts med tryck!

Hoodies

En perfekt produkt att trycka på!

Mössor

Ge bort en fin mössa med tryck inför vinterhalvåret!

Piketröjor

Handla snygga piketröjor med tryck och brodyr!

Kepsar

Stort sortiment att välja ur!

Tygpåsar

Perfekta för stora tryck!

Jackor

Vi har jackor i alla olika modeller!

Paraplyer

Snygga paraplyer med tryck!Screentryck - märk era produkter!

Vi har Sveriges största sortiment av screentryckta kläder och profilprodukter - allt till marknadsledande priser!

Hela 80% av vår produktion görs i vårt egna Svenska tryckeri med metoder så som screentryck, transfertryck med mera. Allt i hög kvalité och med den senaste tekniken och miljövänliga material.

Behöver ert företag eller organisation screentryckta produkter? Kontakta oss direkt eller sök igenom vårt gigantiska sortiment för att finna er drömprodukt.

Önskar ni specifikt screentryck vid produktionen? Säg till oss, vi trycker med den metod som anses bäst på respektive produkt, men självklart kan vi göra undantag ifall ni önskar screentryck.

Screentryck är en över två tusen år gammal tryckmetod som uppfanns i Kina. Den har genom åren raffinerats och utvecklats, men principen är densamma. Färg pressas med en rakel genom en tunn väv med ett mönster direkt på plagget/produkten och skapar trycket. I vårt tryckeri sker allt med den senaste maskinella tekniken för att få så hög kvalité och standard som möjligt.

Självklart trycker i allt med ftalatfri och blyfri färg!

Unika produkter till fantastiska priser

Klicka på någon av våra varumärken för att se alla fantastiska produkter som erbjuds. Har du några frågor kan du alltid kontakta oss.


Screentryck - en tusenårig klassiker!

I ett tuffare affärsklimat med global konkurrens blir den personliga servicen avgörande. Det räcker inte att synas, du måste gillas och därmed välja rätt produkter för din marknadsföring.