Tryck på kläder och 0 produkter

Ett av Sveriges största sortiment av kläder med tryck!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Populära kategorierTryck på kläder

Det finns många anledningar till att beställa kläder med eget tryck. När man pratar om profilkläder och kläder med tryck tänker man oftast på företag som trycker sin logotyp på arbetskläderna.

Kläder med tryck inkluderar dock även matchställ åt fotbollslag, merchandise som sprider ert varumärke under lång tid framöver. Just att kläder kan fungera som reklam och marknadsföring är fortfarande ganska okänt, men det är oftast en effektivare metod än både digital och traditionell reklam.

Kläder och i synnerhet tröjor med eget tryck, det förtjänar alla organisationer och verksamheter. Oavsett ni driver en myndighet med hundratals anställda eller är en ensamföretagare så inger det ett professionellt intryck om ni har tröjor med er egen logotyp tryckt på höger bröst. Vi försöker hålla Sveriges bästa priser på alla produkter vi säljer, så att ni får bästa pris oavsett organisationens storlek.

Minsta order?
Vi tar alltid ut en startavgift för att trycka, så ifall ni är en liten verksamhet kanske ni tänker att ni inte är tillräckligt många, och att ordern blir jättedyr eftersom ni är så få. Inga problem! De flesta tröjor och andra kläder går att beställa f.o.m. 10 plagg, vilket inte bör bli några problem eftersom ni antagligen även behöver lite ombyten.

Dessutom är det alltid bra att ha lite extra plagg. Reservplagg kan vara bra om ni jobbar i en verkstad eller annan situation där plagget kan skadas, men extra tröjor innebär även att ni är redo för framtiden om ni skulle expandera verksamheten.

Tröjor med tryck är en bra första order, just eftersom det är så enkelt att beställa men även för att vi är mycket vana vid att trycka och hantera just tröjor. Som ni kanske erbjuder vi här alla möjliga kläder med tryck och många varianter på en enkelt tröja. Kanske vill ni har en tjockare hoodie eller en lite stiligare pikétröja?

I sportsammanhang vill ni naturligtvis ha något i polyester medans ni antagligen är ute efter en rejäl arbetströja med varsel och reflexer om ni har ett slitsamt yrke med mycket trafik i rörelse. Oavsett om ni bara är ute efter tröjor med tryck eller annat klädesplagg så har vi det ni söker.

Tryckmetoder
Förutom vanligt tryck är brodyr ganska vanligt. Brodyr kan starkt rekommenderas om ni investerar i lite finare ulltröjor, pikétröjor eller skjortor med tryck. Det inger en nästan lyxig känsla och passar därmed bra på lite exklusivare och finare plagg. Brodyr kan innebära att en avancerad logotyp behöver förenklas, men det är oftast värt det.

Däremot bör brodyr undvikas på vanliga t-shirts, sporttröjor och andra kläder som är tunna eller sitter tajt mot kroppen. Dels ger det blandade signaler om brodyr görs på ett lite "enklare" plagg, men framför allt så är brodyr obekvämt på kroppsnära plagg. Det skaver, kliar och bör helt enkelt undvikas. Om ni undrar vilka tryckmetoder som vi rekommenderar för just er plagg får ni gärna kontakta oss för att få en professionell åsikt.

En annan anledning till att välja tryck på kläder är just reklamvärdet. Att trycka på kläder förvandlar dom från enkla klädesplagg till merchandise. Giveaways i form av kläder ger ingen omedelbar effekt, utan är ett långsiktigt arbete.

Denna typ av marknadsföring används sällan som reklam för en enskild produkt eller tjänst ni erbjuder, utan förstärker sakta men säkert ert varumärke och ökar igenkänningsfaktorn för er logotyp.

Ni ökar förtroendet och tilliten för ert företag, myndighet eller annan organisationer. Dessutom är det en unikt positiv typ av reklam. Reklam är oftast ett ovälkommet avbrott, som är i vägen för en film, videoklipp eller nyhetsartikel. Giveaways och tryck på kläder däremot - det är en reklam man tar emot med glädje.

En t-shirt eller tjocktröja kan användas under flera år och därmed exponera ert varumärke tusentals gånger för priset av en tröja och tryck. Det är en gåva, som har praktisk nytta i mottagarens vardag. Försök säga det om reklam i tv, tidningar eller internet.

tryck på kläder med tryck